EU

Îmi place să scriu, dar e mai uşor – şi mai rentabil 😛 – să traduc ce-au scris alţii! 🙂

traduceri de-ale mele

clic pe poză ca să mai vedeţi şi altele

Şi îmi plac pisicile!!!

29 de răspunsuri la EU

  1. Cea mai originală și mai amuzantă descriere!
    Mă bucur că am găsit blogul dumneavoastră și mă bucur că ați tradus atâtea cărți care m-au încântat și mă vor mai încânta de acum încolo.

    Spor la citit și tradus!

    Apreciază

  2. Bună din nou, Vero.

    Aş vrea să îţi pun o întrebare -sper să nu fie catalogată drept nesimţire- şi anume: Cum ai ajuns să traduci atâtea cărţi? Cum ţi-ai început cariera de traducător şi mai ales, se câştigă bine? Ei, se pare că sunt mai multe întrebări, dar chiar sunt interesată, deoarece şi drumul meu cam tot într-aici bate. Sper să nu te superi pentru întrebări.

    Mulţumesc!

    Apreciază

  3. mmcpflorin zice:

    Bună ziua,

    Aș dori, în cazul în care dispuneți de timpul necesar, să-mi traduceți o povestire din română în engleză. Nu vă contactez din partea unei edituri, ci în interes personal. Am pus această cerință sub forma unui comentariu pentru că nu am descoperit pe blog o secțiune cu date de contact. Adresa mea de contact este mmcpflorin@yahoo.com.

    Vă mulțumesc anticipat și vă urez o zi plăcută!

    Apreciază

  4. Buna ziua,

    Fac parte din echipa BlogTAG.ro si pentru ca am citit cu mare placere blogul dumneavoastra verojurnal, doresc sa va prezint proiectul nostru cu speranta ca vi se va parea interesant si veti dori sa fiti alaturi de noi.
    BlogTAG se adreseaza tuturor persoanelor care detin un blog si sunt activi pe acesta, pentru a-i ajuta sa faca parte din comunitatea de bloggeri care au aceleasi interese ca ei, si ofera concursuri si campanii cu premii in bani si produse foarte atractive. Incercam sa selectam intotdeauna numai concursurile si campaniile care prezinta interes pentru dumneavoastra, care se potrivesc cu tema blogului dumneavoastra.

    Cine suntem?
    O echipa de oameni tineri si ambitiosi, cu dorinta de a dezvolta o comunitate stransa in blogosfera. Organizam concursuri si campanii de advertoriale care sa sustina blogurile romanesti si sa le ofere mereu provocari noi celor care au pasiunea scrisului.
    Incercam sa atragem bugetele companiilor care doresc sa fie promovate prin concursuri si campanii de advertoriale in zona de blogging, astfel incat pasiunea de a scrie articole pe blogul dumneavoastra sa fie si recompensata in bani si premii consistente.

    Cont pe BlogTAG.ro?
    De ce nu? Noi va asiguram tot suportul pentru a va crea cont, suntem deschisi la orice intrebare, propunere sau discutie. Plus ca in acest mod va putem tine la curent cu noutatile BlogTAG.ro, campaniile si concursurile noastre.
    Pe BlogTAG gasiti usor si rapid concursurile si campaniile care sunt in desfasurare, sfaturi si lucruri utile care sa va ajute in imbunatatirea vizibilitatii blogului dumneavoastra.

    Concurs TargulCartii.ro
    In aceasta perioada este activ concursul sponsorizat de TargulCartii.ro, librarie si anticariat online. Va puteti inscrie cu un articol care sa respecte cateva cerinte, iar echipa de la TargulCartii.ro ofera premiu pentru primul clasat o tableta!

    Concurs BlogTAG.ro
    Pana la 1 iulie va puteti inscrie in concursul organizat chiar de BlogTAG.ro pentru promovarea platformei de advertoriale si a comunitatii. Premiile sunt foarte atractive, aflati mai multe pe site.

    Campania LibrarieUniversala.ro
    Pana duminica, 1 iunie, LibrarieUniversala.ro ii invita pe toti bloggerii pasionati de literatura si carti sa participe la campania de advertoriale. Primii 10 care se inscriu beneficiaza de sponsorizarea oferita de LibrarieUniversala pentru articolele scrise. Mai multe detalii aici.

    Va astept cu drag sa va alaturati comunitatii de pe BlogTAG.ro si sa participati la concursurile si campaniile noastre!

    Alexandra Margarit

    Echipa BlogTAG.ro
    http://www.blogtag.ro/
    blogtag.ro@gmail.com
    https://www.facebook.com/BlogTag.ro

    Apreciază

  5. Pingback: Aproape te ştiu | Mustăţi lungi, gheare lungi

  6. Pingback: Ca de la pisici la motan | Mustăţi lungi, gheare lungi

  7. Pingback: Cugetările motanului Pandalie – 8 – Marile speranţe… deşarte | FLOAREA DE LOLDILAL

  8. Pingback: Cugetările motanului Pandalie – 8 – Încă o firimitură de Magnific, Preaadorat şi Preaonorat | FLOAREA DE LOLDILAL

  9. Pingback: Cugetările motanului Pandalie – 9 – Încă o firimitură de Magnific, Preaadorat şi Preaonorat | FLOAREA DE LOLDILAL

  10. Pingback: Cugetările motanului Pandalie – 10 – Invidie pisicească | FLOAREA DE LOLDILAL

  11. Pingback: Uite aşa… | Mustăţi lungi, gheare lungi

  12. Alex zice:

    Bună.

    Nu reușesc să găsesc un mod de contact pe acest blog :).

    Aș avea o popunere de colaborare pentru tine. Te rog să mă contactezi pe adresa de e-mail lăsată pentru a discuta.

    Mersi,
    Alex

    Apreciază

  13. Editura ALL zice:

    Sunteti interesata de o colaborare cu Editura ALL? Daca vreti sa aflati mai multe detalii, imi puteti da va rog un email la adresa din comentariu?

    Apreciat de 1 persoană

  14. Seldon Dors zice:

    Bântui de ceva vreme printre paginile blogurilor tale și de vreo zi, două am lasat și ceva urme.
    Ceea ce vreau să spun: FANTASTIC, MINUNAT, INCREDIBIL!
    Am sorbit zeci de povești, de gânduri, de ipostaze.
    Cel mai mult am savurat „Distopie de Crăciun”, „Ghinion”, „Slujbă temporară”, „Ziua retragerii”, „Negustorul ambulant, calculatorul și falimentul”, „Puncte de vedere”, „Radu Babei” – asta așa pe scurt.
    Microtextele sunt absolut delicioase!
    La categoria roman votez cu „Corespondent de Razboi” în speranța că la un moment dat din timp și spațiu va veni și rândul lui; să nu se înțeleagă că nu aștept și dezvăluirea tainei mandalei, dar eu trag mai mult spre hard SF, dar asta nu înseamnă că nu savurez și farmecele Alondei.
    În momentul când am trecut prin paginile amintite eram prea dornică de mai mult ca să am răbdare să completez toate câmpurile solicitate și așa am ajuns să mă intind aici.
    În speranța că timpul se va dilata și ziua va avea de cel puțin două ori mai multe ore îți urez mult spor, atât la tradus, cât mai ales la a termina toate bijuteriile începute.

    Apreciat de 1 persoană

  15. Seldon Dors zice:

    Am încercat să las aici un comentariu. E pe undeva sau s-a pierdut definitiv prin eter?

    Apreciat de 1 persoană

    • Vero zice:

      L-am scos din spam. Habar n-am de ce o fi ajuns acolo.

      Apreciază

      • Seldon Dors zice:

        Mulțumesc! De ce a ajuns în spam doar eterul poate ști! Probabil a fost prea lung pentru un prim comentariu!?! Oricum în ceea ce privește comunicarea online eu sunt tabula rasa. Așa încât dacă remarci vreun comportament inadecvat te rog să mă tragi de urechi. Asta dacă dacă ai timp și chef. Și acum realizez că am copiat de la tine tine ideea de a răspunde la jocul cuvintetelor cu postări succesive care alcătuiesc o poveste!!! Și asta fără a-ți cere acordul! Îmi torn cenușă în cap! Pot folosi această abordare?

        Apreciat de 1 persoană

        • Vero zice:

          Bineînţeles că o poţi folosi, n-am brevet de invenţie pentru ea! 😀
          Au mai folosit-o din când în când şi alţii, poate chiar înaintea mea. 🙂
          Poţi aborda jocul cuvintelor oricum, în privinţa asta te poţi inspira de la alţii, oricum articolele sunt diferite, fiecare îşi pune amprenta personală. 🙂

          Apreciat de 1 persoană

  16. Pingback: Jurnalul motanului Pandalie – 26 – Despre trei cărţi (plus una care nu e!) | VER0-VIZIUNI VIRTUALE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.