Două povestiri

În prima poză e o revistă SF, iar în a doua – o antologie. Ambele conţin câte o povestire de-a mea Dar nici una dintre acestea nu e o premieră absolută.
Cea din revistă a fost scrisă pentru concursul SFera ’95 (Brăila), unde s-a ales cu Premiul Juriului (unul dintre premiuleţele pentru care nu primeai nici măcar o diplomă). Câteva vorbe despre asta găsiţi în chenarul galben de mai jos (poza unei pagini din Jurnalul SF nr. 110/martie 1995).

clic pentru mărire

Şi a mai fost tipărită: în SFera (fanzin, Brăila) nr. 3/martie 1996.

clic pentru mărire

Cât despre povestirea din antologie – asta e ceva gen compilaţie, conţine 6 articole de pe trei bloguri de-ale mele* (dintre care două stau în blogosferă sub pseudonim). Patru dintre cele şase articole au fost scrise iniţial ca advertoriale (trei pentru ediţia din toamnă a concursului SuperBlog 2014, plus unul contra cost), iar celelalte două pentru jocul cu duzina de cuvinte impuse. Le-am făcut foarte puţine modificări (ca să le pot îndesa în aceeaşi oală).

Apropo de bloguri, n-am renunţat la ideea de a-mi aduna cele mai reuşite (după părerea mea) articole şi poezele într-o cărţulie. Poate se-ntâmplă minunea în vara asta. POATE.* – blogul ăsta nu se numără printre ele; aici am un singur advertorial.

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în de pe blogurile mele, de-ale mele, lumea cărţilor și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.