Uite popa, nu e popa!

Uite popa, nu e popa! Uite aşa:

Am făcut un printscreen (pe care am subliniat cu galben obiectul pe post de popă) când am avut pe monitor lista asta, adică aseară, pe la nouă fără zece. Şi bine am făcut, fiindcă altminteri, peste vreo oră (sau cam aşa ceva), când povestirea mea a dispărut din listă, aş fi crezut că am avut vedenii.

Prin urmare, partea bună e că nu-mi fac griji în privinţa sănătăţii mele mintale.

Partea naşpa e că apucasem deja să scriu pe facebook că-s pe lista cu pricina. Postarea fusese văzută, avea câteva like-uri şi un comentariu cu felicitări, dar am şters-o. Am considerat că e cel mai corect lucru pe care-l pot face. Iar acum mi s-a năzărit că nu strică o justificare a ştergerii. Altminteri n-aş fi  cu nimic mai bună decât băieţii care s-au jucat cu lista.

Cât despre RomCon, m-au mai dezamăgit şi alţi băieţi din ăştia, responsabili cu organizarea, cu altă ocazie. Nu ştiu dacă vreunul dintre cei de atunci se regăseşte printre cei de acum. Da’ or fi ştiind ei.


ACTUALIZARE (09.05.2019)

clic pe imagine pentru mărire

(Oare ar trebui să mă bucur că unii mă urmăresc din umbră şi ţin minte mai bine decât mine ce şi când am publicat pe blogul ăsta? :mrgreen: )


COMPLETARE (12.05.2019)

Mi-am propus cu mult timp în urmă să adaug aici un comentariu despre ROMCON-ul din acest an, dar abia acum mă învrednicesc s-o fac:

 

Publicitate

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în ciudăţenii, despre lume şi viaţă :P, nemulţumiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Uite popa, nu e popa!

 1. Diana Alzner zice:

  Urmăresc consternată ceea ce s-a întâmplat. Se ridică desigur multe întrebări: ce înseamnă „finaliști”? Pentru mine, acest termen presupune un candidat care a trecut de niște selecții. Atunci cum poate să dispară pur și simplu de pe listă după ce inițial a figurat pe ea? Cine face propunerile? Cine stabilește secțiunile în care apare fiecare lucrare? De exemplu, romanul meu, „Tunelul de la capătul LUMII”, (sic!), era normal să apară la secțiunea debut, nu la secțiunea roman. Dacă apar anumite probleme, cum ar fi cea cu povestirea ta, sau cu volumul tău de povestiri?, unde se poate adresa o întrebare? Un pic mai multă transparență ar fi de mult folos!

  Apreciat de 1 persoană

  • Vero zice:

   Din câte ştiu eu, „finalişti” sunt cei propuşi de juriu. Dintre ei se alege câştigătorul, pe baza voturilor participanţilor – ale celor care plătesc taxa de participare. Sau cel puţin aşa-mi amintesc că a fost în ultimii doi-trei ani. Înainte putea vota oricine, pe net, adică toţi prietenii şi toate rudele finalistului, bineînţeles fără să conteze dacă citiseră sau nu lucrarea lui şi pe celalte finaliste din aceeaşi categorie.
   Întrebări cred că poţi pune în comentariile articolului cu lista finaliştilor.
   Eu personal n-am de gând să întreb nimic. Am tras concluzia că nu merită osteneala.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.