Arcuşul fermecat

Acum, la cumpăna dintre săptămâni, se scriu poveşti despre un arcuş fermecat – şi se înscriu într-un tabel.

Eu m-am gândit să vă spun că „Arcuşul fermecat” e un roman care se va scrie şi a cărui lansare va avea loc peste 3 ani, 5 luni şi 3 zile; sau cel puţin aşa zice motanul meu telepat şi clarvăzător, ghicitor în cartoane care-i şoptesc viitorul la ureche, oferindu-i informaţii cu atât mai corecte cu cât în jur e harababura mai mare.

Vă mărturisesc şi că romanul e deja început; are mai multe începuturi posibile, şi arcuşul fermecat încă nu s-a invit în niciunul dintre ele, dar va apărea cât de curând, continuând unul dintre cele cinci cioturi de poveste de mai jos, care, până una alta, poartă, spre a putea fi deosebite unul de altul, nişte pseudotitluri:

Dacă le-a citit cineva (îşi fac de mult veacul aici, pe blogul ăsta), sau dacă are chef să le citească de-acum încolo, poate, în săptămâna care urmează, să răspundă la întrebarea:

Motanul ştie răspunsul corect, fireşte, dar nu vrea să-l dezvăluie. 😛

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în de pe blogurile mele, elucubraţii, lumea cărţilor, reblog și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Arcuşul fermecat

  1. Vienela zice:

    Ah, m-ai lovit. Eu am inceput acum o luna o poveste care (deocamdata) se numeste Dezbina si stapaneste. :))))
    Ma uit imediat sa vad spre care dintre povesti ai pus link si revin cu votul.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Suzana zice:

    Am votat cu ROGVAIV!
    O seara placuta!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Vienela zice:

    De departe preferata mea este Invingatorul. Nu doar ca mi-a placut foarte mult, dar simt ca arcusul fermecat i se potriveste de minune.
    Foarte mult mi-a placut si Imbina si stapaneste. Mai ai astfel de comori ascunse pe bloguri? Nu crezi ca a sosit acel „candva” postat la fiecare final? :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.