Fără titlu

Mi-am adus aminte, vag şi prin e greu de spus ce asociaţie de idei, de comentariul ăsta:

Şi l-am găsit, am găsit (a se vedea mai jos) şi articolul la care a fost scris şi… acum trec la tradus. Tot tradusul e baza, nu scrisul şi, mai ales, nu blogăritul 😛

VERONICISME

De fapt n-am scris acum, ci cu aproape 20 de ani în urmă 🙂 Vorbesc despre Cazul Jurgen Gott, o poveste apărută în revista Anticipaţia n. 513/1994 şi postată azi pe blogul lui psi, „pisica coordonatoare” 🙂 (vorba lui Virusache) a clubului virtual care-i poartă numele.

Constatare(08.03.2012 – 17:15)
După cum se poate vedea, numărul comentatorilor e mult mai mic decât de obicei pe blogul lui psi, şi numai un singur comentator spune că a citit povestea. Prin urmare, povestirile mele nu sunt tentante pentru public, aşa că e lipsit de sens să mă zbat ca să le văd publicate în volum, şi cu atât mai lipsit de sens să le public pe cheltuiala mea. Dac-o să vreau vreodată să le dăruiesc, pe hârtie, puţinilor amatori, o să le scot la imprimantă! 😛

Vezi articolul original

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în amintiri, de-ale mele, despre lume şi viaţă :P, reblog și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Fără titlu

  1. doru zice:

    Am citit tot ce a aparut scris de tine in JSF,CPSF, diverse antologii si carticica pe care ai publicat-o, chiar daca nu am facut comentarii( si textele aparute on line).Nu am facut comentarii pentru ca sint lenes la scris!!!!( cred ca faceam daca aveam ceva de criticat….)Mi-au placut foarte mult povestirile citite si astept cu nerabdare alte texte,eventual un nou volum!

    Apreciat de 1 persoană

  2. psi zice:

    vero, vero…. tu ai văzut câte comentarii am eu pe blog mai nou? cât de linişte este? 🙂 eu cred că asta este de fapt un semn bun. şi mai cred că tu, ca şi mine, ca şi alma, ca mai toţi pătimaşii ăştia legaţi de cuvânt, scrii pentru că aşa dictează muza… contează câţi te citesc? dacă? eu aş conta pe cei puţini! vremea comentariilor multe şi goale a cam trecut… se cern toate
    şi eu cred că e direcţia bună.

    Apreciat de 1 persoană

    • Vero zice:

      Nu, în esenţă, nu contează câţi mă citesc, mai ales că m-am şi împrăştiat pe atâtea bloguri – deşi, pe de altă parte, am cam aceeaşi cititori peste tot (cititori şi laikuitori – că sunt şi unii care, am impresia, trântesc like-urile fără să citească).
      Dar nu e vorba numai de atât, lucrurile sunt mai complicate, mi-e greu să explic, mai ales că nici eu nu ştiu prea bine ce e în capul meu… Dar simt că ar trebui să mă opresc, că blogăritul mă poartă într-o direcţie greşită, că-mi haleşte prea mult din viaţă… Numai că simt asta de destul de multă vreme şi… iată-mă-s aici.

      Apreciază

  3. Kadia zice:

    Si eu ma miram de ce au scazut asa mult numarul de comentarii, apoi imi trag una peste fata pentru ca este august si lumea e in vacanta, se balaceste in mare, nu sta ca mine la birou, numarand celule pana i se face creierul negru de la atatea cifre.
    Si ca sa revin la povestire… marturisesc ca eu n-am citit-o, sau poate am citit-o dar n-am remarcat-o, hai ca-mi spal pacatele azi pentru ca m-am saturat de numarat.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Kadia zice:

    Nu mai pot comenta acolo ca s-au inchis comentariile dar iti multumesc pentru pauza plina de voie-buna! Ti-am mai zis ca sunt fascinata de ideile tale, este incredibil ce povesti poti sa scrii in 2-3 pagini! Si sa stii ca nu te laud degeaba!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.