Întrebările zilei

1. Ce fac dacă nu văd bine, măresc scrisul de pe ecran, sau îmi pun ochelarii? 😛

2. Ce fac dacă sunt în criză de timp, continui povestea cu Întoarcerea Vrăjitorului, cum s-o nimeri, în cadrul jocului de-a duzina de cuvinte, sau o întrerup iar, cu onorabila intenţie de a o continua cu simţ de răspundere în decembrie? 😦

3. Cum îmi pot păstra pofta de muncă pe tarlaua cu traduceri când am de primit bani de la trei edituri dar nu-mi intră-n cont nici o para chioară? :mrgreen:

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în de-ale mele, despre lume şi viaţă :P, Help me! Please!, nemulţumiri, Traduceri, traducatori, etc și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Întrebările zilei

 1. voicunike zice:

  Raspuns la intrebarea 3. Gindindu-te la noi Tushica , la bucuria din ochii si inimile noastre pentru cartile minunate pe care le traduci, ei lasa ca nu-i bai , or intra si banii in cont. Pina atunci sa stii ca in contul matale au intrat recunostinta si multumirile noastre ale fanilor pentru munca depusa.

  Apreciază

 2. rokssana zice:

  1- pune ochelarii daca-i ai 🙂 de ce nu-i porti ?
  2-mie-mi place cum se deruleaza, dar daca tu simti ca poti mai mult , opreste-te si reia cu simt de raspundere cand consideri tu ca ai dispozitia necesara..
  3-iti place ce faci, asta-i clar 🙂 asa ca , fa asta din pasiune…daca vin si bani si mai bine 🙂

  Apreciază

  • Vero zice:

   1 – Ochelarii mă enervează (chiar şi ăia de soare), e ca şi cum aş avea un soi de impuritate pe nas şi după urechi. Plus că sunt numai pentru citit, trebuie să-i scot ori de câte ori mă ridic de la calculator, sau să-i împing pe vârful nasului.
   2 – Cred c-o să mai încerc şi săptămâna asta, să văd ce iese.
   3 – Fac din pasiune, numai că banii ăştia sunt singura mea mea sursă de venituri – pe lângă salariul soţului, care nu prea ajunge pentru doi oameni şi un motan. Dar mi-a mai venit inima la loc, s-ar părea că banii de la una dintre edituri sunt în drum spre bancă. (Şi uneori mă enervez când mă gândesc că, dacă aş încasa acum toate restanţele, mi-aş permite să stau degeaba – ducând un trai modest – vreme de un an :))

   Apreciază

 3. psi zice:

  vero, eu povestea cu vrăjitorul aş mai vrea-o pe-aici, dar numai dacă poţi şi ai timp de scris.
  că banii sunt pe drum, dar nu şi în buzunar, cunoaştem, cunoaştem… 😦 dar or ajunge ei şi la cine îi aşteaptă, cred, vreau, doresc.
  despre ochelari eu îţi sun doar atât: nu te juca cu ochii tăi. te rog!

  Apreciază

 4. moshulsf zice:

  Sugestie pentru întrebarea nr. 3, căci e cea mai importantă: pune mâna pe telefon, sună-i şi anunţă-i că nimeni nu mai face muncă patriotică în anul 2011 (decât dacă vrea!). Sună din 2 în 2 zile, până când or să se plictisească şi ca să scape de gura ta vor lua o decizie – favorabilă sau nefavorabilă ţie. Dar măcar atunci o să ştii cu cine ai de a face şi dacă merită să mai colaborezi cu ei. Cât despre sfaturile unor „binevoitori” precum Voicu, uită-le! Când o să traducă şi el ceva, atunci să vorbească. M-am săturat de linguşitori care nu-şi urmăresc decât propriile interese. Gloria e frumoasă, e magnifică, dar – după cum bine ştii – nu ţine de foame! Vero, cred foarte serios că a venit vremea să renunţi la (măcar o parte din) popularitate şi să-ţi vezi de propria viaţă. Salutări lui George şi lui Grişka, de la tot clanul Ghidovenilor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.