Aviz amatorilor – nu mă interesează schimbul de link-uri

Nu fac schimb de link-uri. Îmi rezerv dreptul de a trece în lista mea de preferinţe numai blogurile pe care le citesc cu plăcere sau pe care le consider interesante dintr-un anumit punct de vedere. (Arunc întotdeauna o privire în blogurile celor care fac comentarii pe blogul meu – şi, dacă mă tentează, le adaug în listă).

Cât despre blogul ăsta – vreau să ştiu că, dacă apare într-un blogroll, e acolo fiindcă autorul blogului respectiv îl găseşte pe placul său dintr-un motiv sau altul, nu din obligaţie sau ca urmare a unui schimb, parteneriat sau cum vreţi să-i spuneţi… 🙂

COMPLETARE ULTERIOARĂ:

Dar, dacă ţineţi morţiş, pentru link & ping exchange am creat, împreună cu 2 colaboratori mai mult mult sau mai puţin virtuali (o ea şi un el,), blogul Link-Ping – idee care i se datorează, indirect, lui Vania, prietenul nostru comun!

Despre Vero

Îmi place să scriu, dar e mai uşor şi mai rentabil să traduc ce-au scris alţii.
Acest articol a fost publicat în de-ale mele, despre lume şi viaţă :P și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Aviz amatorilor – nu mă interesează schimbul de link-uri

 1. Hey, I noticed that you translated a story of mine – The House Beyond Your Sky. I like to keep track of translations of my stories – see http://www.benjaminrosenbaum.com/biblio.html#Romanian
  – so I was wondering if it will be posted online, or if you’d permit me to post it (possibly after an exclusivity period…)?

  Thanks!

  Ben

  Apreciază

 2. Lady Io zice:

  Sunt perfect de acord cu tine, mereu gasesc la mine „propuneri” de schimb de linkuri, pe care le sterg instantaneu.

  Oricum, nu inteleg care e scopul: sa ai link catre tine de la niste bloguri care nu au nimic in comun cu ceea ce vrei sa comunici? Este absurd!

  Apreciază

  • Vero zice:

   Propunerile de schimb de link-uri tocmai au început să apară şi pe blogul motanului Grişka. Un oarecare domn Nidelea Cristian zice: „Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri”.
   Mă întreb dacă s-o fi prins sau nu că vrea să includă o pisică în rubrica „Parteneri” a unui „director web pentru înscriere firme”! 😈

   Apreciază

 3. Corina zice:

  Vero, am ras copios…Si eu ma intrebam ce caut in lista unora dar asta este…Cine e interesat sa urmareasca un blog, o face fara conditii cum cine nu este interesat nu poate fi obligat sa o faca!

  Apreciază

 4. balinferi zice:

  Dacă eu te pun mă pui? 🙂
  Asta îmi aminteşte de o chestie din copilărie! 🙂

  Apreciază

 5. Pe mine m-au tentat pentru început traducerile.
  🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.